Galatasaray, Naim Sliti ile ilgileniyor

Bu sezon hem ligde hem de kupada şampiyonluğa ulaşarak önemli bir başarı elde eden Galatasaray, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda gündem son olarak Dijon forması giyen Naim Sliti geldi.

Dünyaca ünlü Fransız gazetesi L'equıpe'nin haberine göre; Ligue 1 ekiplerinden Dijon forması giyen Naim Sliti, Galatasaray'ın radarında bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, Younes Belhanda'nın geleceğine göre Sliti için hamle yapacak. Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için henüz resmi bir teklif yapılmadığı da haberde belirtildi. 

10 GOL, 10 ASİST YAPTI
Bu sezon Dijon formasıyla 42 resmi maça çıkan Tunuslu 10 numara bu maçlarda 10 gol atarken 10 da asist üretti. Yıldız oyuncu Ligue 1 baraj maçında Lens karşısında gösterdiği performansla takımını ligde tutmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0