Galatasaray'da Valencia bombası

Antonio Valencia
Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar Babel transferinde sona gelirken Antonio Valencia'yı da gündemine aldı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Devler Ligi’nde ses getirecek bir oluşum için kolları sıvayan Galatasaray’ın listesine her geçen gün yeni bir yıldız giriyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Antonio Valencia, Galatasaray'a önerildi. Kırmızı Şeytanlar'la sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki sağ bekin bonservisinin elinde olması Galatasaray için önemli bir avantaj. Valencia'nın Galatasaray'a 2.7 milyon euro (Yaklaşık 18 milyon TL) mal olması bekleniyor. Sarı-kırmızılı yöneticilerin bu teklifi teknik direktör Fatih Terim’e ileteceği ve gelecek yanıta göre transferin şekilleneceği gelen haberler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0