Galatasaray'dan sürpriz Augustin teklifi!

Henry Onyekuru'nun bir sezon daha takımda kalması için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, alternatifler için de yoklamalarını yapıyor. Bu doğrultuda Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma için Leipzig'in nabzını yoklayan idari menajer Şükrü Hanedar sürpriz bir hamle daha yaptı...

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Leipzig'de gözden düşen ve gönderilecekler listesinde yer alan Bruma için görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da İdari Menajer Şükrü Hanedar, Leipzig'in 2017-18 sezonu başında PSG'den 16 milyon Euro'ya aldığı 21 yaşındaki Augustin'i de kiralayabileceklerini iletti. Almanlar, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle bu teklifi yönetim kurulunda masaya yatırma sözü verdiler.

21 yaşındaki Fransız golcü  Jean-Kévin Augustin bu sezon Bundesliga'da 17 maçta 3 gol attı. Sezonun genelinde ise 30 karşılşamada filelere 8 gol bırakırken, 2 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0