Galatasaray'dan sürpriz Cenk Tosun atağı!

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-Kırmızılıların, Everton’da forma giyen Cenk Tosun'u listesine eklediği belirtildi. 28 yaşındaki forvetin satın alma opsiyonuyla kiralanması için girişimler başlandı.  

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; golcü arayışlarına hız veren Galatasaray'dan Cenk Tosun atağı... Welbeck, Muriqi ve Tetteh konusunda görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Everton’da forma giyen Milli yıldız Cenk Tosun’u da golcü listesine ekledi.

Galatasaray, İngiliz ekibi tarafından kadroda düşünülmeyen 28 yaşındaki forveti satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Cenk Tosun da daha fazla oynamak için Sarı-Kırmızılı takımın teklifi ne sıcak bakıyor. Ada temsilcisi ile görüşmeler sürüyor. 

Başarılı forvetin sözleşmesi 2022 yılının haziran ayında bitiyor. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, 2018 Ocak ayında 22.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’tan Everton’a transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0