Henry Onyekuru için opsiyon pazarlığı!

Geçen sezon Everton'dan kiralanan ve gösterdiği başarılı performansla şampiyonlukta başrol oynayan Henry Onyekuru'nun takımda kalması için Galatasaray yönetimi uzun süredir temaslarını sürdürüyor. Nijeryalı kanat oyuncusunu yeni sezonda da kiralamak isteyen Galatasaraylı idareciler, geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibinin yöneticileriyle görüştü.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezonda da kadroda olmasını istediği Henry Onyekuru transferi kısa süre içerisinde sonuçlanmak üzere.. Geçtiğimiz aylarda Nijeryalı kanat oyuncusunu bonservisiyle satmayı düşünen Everton kulübü aradığı teklifleri bulamamasının da etkisiyle, Onyekuru'nun bir sezon daha Galatasaray'da kiralık olarak forma giymesine sıcak bakıyor. İstanbul'da mutlu olduğunu belirten Nijeryalı genç oyuncunun yeni sezonda da Galatasaray'da olmak istemesi Everton kulübünü köşeye sıkıştırdı. İngiliz ekibinin kiralama anlaşmasında tek bir şartı var, opsiyon olmayacak! 

Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda da kadrosunda görmek istediği 21 yaşındaki oyuncu için Galatasaray yönetimi Everton kulübünü kiralık anlaşma konusunda ikna etti ancak opsiyon konusunda bir türlü orta yolun bulunamaması transfer sürecini uzatıyor. Genç oyuncunun çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünen İngiliz ekibi opsiyon koymaya sıcak bakmazken, Galatasaray yönetiminin opsiyon olsun yada olmasın kısa bir süre içerisinde Onyekuru transferine noktayı koyması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0