Galatasaray'da Mitroglou ile yollar ayrılacak

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray gelecek sezon için kadro planlamasını yapıyor. Sarı-kırmızılılarda gelecekler kadar gideceklerde belirlenmeye başladı. Galatasaray'da  Kostas Mitroglou ile yollar ayrılacak.

L'equipe'de yer alan habere göre; Galatasaray devre arasında 1.5 sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou ile yollarını ayıracak. Sarı-kırmızılılar Yunan golcü ile devam etmek istemezken, şimdiden oyuncuyu ve yakınlarını bildirdiler. Haberde Tecrübeli oyuncunun yeniden Marsilya'ya dönmesinin zor olduğu da belirtilirken, Olympiakos'un devreye girmesi halinde üç kulübün de anlaşma zemini aramasının beklendiği ifade edildi.

2 KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI
Kostas Mitroglou, Galatasaray formasıyla 9 resmi maça çıktı. 31 yaşındaki Yunan golcü bu maçlarda 2 kez gol sevinci yaşarken 1 de asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0