Monchi'den Banega açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Ever Banega için Sevilla cephesinden açıklama geldi. İspanyol ekibinde Sportif Direktör Monchi, Banega için herhangi bir teklif almadıklarını belirtti.

Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Ever Banega için kulübü Sevilla'dan açıklama yapıldı. İspanyol ekibinin Sportif Direktörü Monchi, beIN Sports'a yaptığı açıklamada, "Sevilla ile Galatasaray arasında Banega için hiçbir kontak olmadı. Ever Banega için Galatasaray'dan hiçbir teklif almadık" ifadelerini kullandı.

TRANSFERİN BİTTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ
Geçtiğimiz gün Fox Sports'ta yer alan haberde Galatasaray'ın Ever Banega'yı kadrosuna kattığı ve transferin hafta içinde açıklanacağı iddia edilmişti. Haberde Galatasaray'ın Sevilla ile 4 milyon euro karşılığında anlaştığı ifade edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0