Muslera'dan ayrılık sinyali!

Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, Copa America'da oynanacak olan Ekvador maçı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisi yaptığı açıklamada futbolu Montevideo Wanderers'ta bitirmek istediğini belirtti. 

Ülkesi Uruguay'ın Ekvador'la karşılaşacağı maç öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muslera, ülkesine dönemk istediğini ifade etti. Başarılı kaleci yaptığı açıklamada, "Zamanın bize ne göstereceğini bilemeyiz ama kariyerimi benim için her şeyin başladığı Montevideo Wanderers'ta bitirmek istediğimi hep söylemiştim. Fakat Nacional'de oynamak da benim için bir rüyaydı. Ne mutlu ki Libertadores Kupası'nda oynama şansını yakaladım. Bu turnuvada kendi evinizde oynadığınızda %100'ünüzü verirsiniz. Umarım gelecekte de bu şansı bir kez daha yakalarım" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0