Henry Onyekuru'nun bedeli 25 milyon Euro!

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük payı bulunan Henry Onyekuru için Everton'a teklifler gelmeye devam ediyor. Genç futbolcu için İtalya'dan gelen 15 milyon Euro'luk teklif reddedilirken, İngiliz ekibinin 25 milyon Euro istediği belirtildi. 

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray geçen yaz 800 bin Euro'ya kiraladığı Onyekuru için Everton'a 2 milyon Euro ödemeye ve oyuncunun 1.2 milyon Euro'luk maliyetini de üstlenmeye hazır. İtalya'dan gelen 15 milyon Euro'luk teklifi reddeden Everton, Onyekuru'nun bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi.

Valencia, Sevilla, Real Betis ve Espanyol'un ilgisi sürüyor ancak masaya 20 milyon Euro ile oturan yok. Bunu fırsat bilen sarı-kırmızılı yetkililer, "Onyekuru'yu 1 sene daha bize kiralayın. Süper Lig gibi Şampiyonlar Ligi'nde de gollerini atarsa seneye en az 25 milyon Euro'ya satarsınız." diyerek Everton'u ikna etmeye çalışıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0