Orta saha transferinde rota Fabian Delph

Orta sahaya mutlaka takviye yapmak isteyen Galatasaray, Ever Banega transferinde özellikle oyuncu kanadında önemli aşama kaydetse de Sevilla'nın pazarlıklarda indirime yanaşmaması Sarı Kırmızılılar'ı alternatiflere itti. Bu yönde çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da İdari Direktör Şükrü Hanedar, Manchester City'nin  29 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabian Delph için yıldızın İngiltere'ye çıkarma yapma kararı aldı.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Sevilla'nın Ever Banega konusunda sorun çıkarması üzerine Manchester City'de fazla şans bulamayan Fabian Delph için somut adım atma kararı aldı. Geçen sezon İngiliz ekibinde fazla şans bulamayan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için yönetici Şükrü Hanedar, İngiltere'ye gidiyor.

FATİH TERİM: "TAKIMA KALİTE KATAR"
Yıldız oyuncu, İngiltere Milli Takımı'nda yer alabilmek için daha fazla oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor ve bu nedenle Cimbom'a çok sıcak bakıyor. Teknik direktör Fatih Terim, futbolcunun uluslararası tecrübesinin çok yüksek olmasının Şampiyonlar Ligi'nde takıma katkısını artıracağına inanıyor. Oyunun iki yönünü de oynama yeteneği olan İngiliz yıldız, savunmadaki agresifliğiyle de hatlar arasındaki bağlantının önemli bir aktörü olarak ön plana çıkıyor.

Galatasaray, Delph'i 15 milyon Euro'luk piyasa değeri yüzünden kiralama yoluna gidecek. Manchester City yönetimi de ayrılmasına sıcak bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0