Rennes ve Strasbourg Mariano'yu istiyor

Galatasaray'n üst üste kazandığı 2 şampiyonlukta takımın as oyuncularından olan Brezilyalı sağ bek Mariano gözden çıkarıldı. Martin Linnes'in sözleşmesini uzatan, Şener Özbayraklı ile de anlaşmaya varan Cimbom, Mariano'yu gönderecek. 

Son iki sezonda Galatasaray formasıyla 67 maça çıkan ve 2 gol - 11 asistlik performansa imza atan Mariano gözden çıkarıldı. Fatih Terim'in yönetime sunduğu raporda tecrübeli oyuncu için "Teklif gelirse satılabilir" ibaresine yer verildiği ve Brezilyalı futbolcunun menajerinin de yeni kulüp arayışına girdiği öğrenildi.

LİGUE 1'DEN TALİPLERİ VAR
Galatasaray'ın takımdan göndermeye hazırlandığı Mariano'ya Fransa'dan 2 talip çıktı. Ligue 1 ekiplerinden Rennes ve Strasbourg'un 33 yaşındaki sağ beki istediği belirtilirken  Galatasaray'ın Mariano için 2.5 milyon euro bonservis bedeli istediği de belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0