Sofiane Feghouli: Galatasaray'da kalacağım

Sofiane Feghouli
Bu sezon Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta gösterdiği performansla büyük pay sahibi olan Sofiane Feghouli, Afrika Uluslar Kupası öncesinde Foot Mercato adlı internet sitesine açıklamalarda bulundu. Avrupa'da başarı istediğini belirten Cezayirli yıldız, yönetimin kendisini göndermek istediğini de belirtti. 

Sofiane Feghouli'nin açıklamaları şu şekilde: 
Üst üste ikinci şampiyonluğumuzu elde ettik ve bundan ötürü çok mutluyum. Türkiye'de devamlılığı sağlamak kolay değil. Aynı şekilde Türkiye Kupası'nı da kazandık ve bu iki zaferde benim de büyük katkım oldu. Bu, hedeflerime ulaştığımı gösteriyor çünkü Galatasaray'a kupalar kazanmak için gelmiştim. Bu sezon takım ve taraftarlarla birlikte müthiş bir ziyafet yaşadık. Ben de bundan büyük keyif aldım ve bunun görüldüğünü düşünüyorum.

AVRUPA'DA BAŞARI İSTİYORUM
Sezon boyunca sakin kaldım ve iyi oynadım. İki kupa birden kazanma şansına eriştim ve dolayısıyla bu sene, benim açımdan istisnai bir yıl olarak kayıtlara geçti. Kulüp tarafından da sezonun en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldüm. Umuyorum ki önümüzdeki sezon üç kulvarda birden başarılı olmak için daha da güçleneceğiz ve taraftarlarımızı daha çok mutlu edeceğiz. Şahsen Avrupa kupalarında daha üst turları görmek istiyorum. Bu konuda çok hırslıyım.

YÖNETİM BENİ GÖNDERMEK İSTEDİ
Sezon başında yönetim benim takımda kalmamı istemiyordu. Kulüple 5 yıllık kontrat imzalamıştım ve yalnızca bir sezon oynayıp ayrılmayı düşünmüyordum. Zira takıma verecek daha çok şeyim vardı. Bu nedenle sabırlı olmaya çalıştım. Bu durumu daha önce Valencia'da yaşamıştım ve ne yapmam gerektiğini biliyordum. Paniğe kapılmadan çalıştım. Benim yaşımdaki bir oyuncunun sabrı, gençliğine göre daha azdır ama ne kadar sabırlı olduğumu kanıtladığımı düşünüyorum. Bir noktada durumun tersine döneceğini biliyordum. Ceza ve sakatlıklar nedeniyle takımdan ayrı kaldığım şanssız kaldığım dönemde beni mutlu eden tek şey de işte buydu. 



FORMAYI BIRAKMADIM
Daha sonrasında ise yakaladığım fırsatı iyi değerlendirerek bir daha formayı bırakmadım. Sezon başında yaşadığım zor günlerde ailem bana büyük destek gösterdi. Mental olarak güçlüyüm ve ne yapacağımı biliyordum. Allah'a şükürler olsun ki durumu tersine çevirebildim ve gururum ikiye katlandı. Futbolda zamanla hak edilen bazı şeyler vardır. Nitekim bugün iki kupaya sahibiz ve bundan ötürü çok mutluyum. Umarım Afrika Uluslar Kupası'nda da Cezayir ile mutlu sona ulaşır ve bu sezonu daha da kutsal kılarım.

TAKIMDA KALACAĞIM
Bu sezon kariyerimin en güzel sezonlarından biriydi. Hatta en güzeliydi. Üzerimizdeki baskıyı da atlamamak gerekiyor. Başakşehir ile bir final maçı oynadım ve kazanan şampiyon olacaktı. Takıma beraberliği getiren golü attığımda kazanacağımızı biliyordum. Bu, benim için bir rahatlamaydı. Üstelik golün şekli de harikaydı. Çocukken hep böyle şeylerin hayalini kurarsınız. Adımı Galatasaray'ın tarihine yazdırmak istiyorum. Üç yıl daha kontratım var ve yönetim ayrılmamı istemezse gelecek sezon da takımda kalacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0