Terim'den Marcao'ya vize çıkmadı!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz ligi ekiplerinden Chaves'ten transfer edilen ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Marcao, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmiş durumda. Avrupa kulüpleri önemli bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalsa da Galatasaray kapıları kapatmış durumda.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; İspanyol ve İtalyan takımlarının takibinde bulunan 23 yaşındaki stoper için Galatasaray'a 10 milyon Euro'luk teklif geldi.

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in gelen teklifler sonrasında yönetimle temas kurduğu ve, "Marcao savunmanın en önemli isimlerinden. O kesinlikle satılmamalı. Gelecek sezon ona çok ihtiyacımız olacak" dediği öğrenildi.

Marcao ve Luyindama takıma katıldıktan sonra Galatasaray'ın savunması çok rahatlamış ve ligin ikinci yarısında en az gol yiyen takım olmuştu.

Marcao'yu transferde hedef haline getiren noktalardan biri de aldığı düşük ücret. Sarı-kırmızılılardan yıllık 800 bin Euro kazanan Marcao'nun 3 yıllık mukavelesi bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0