Yiğit Arslan Galatasaray'da

Ertuğrul Erdoğan yönetiminde bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde düşük bütçesine rağmen iyi işler yapan ve sezonu yarı final ile noktalayan Galatasaray Doğa Sigorta yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Cimbom, Tofaş'tan Yiğit Arslan'ı kadrosuna kattı. Galatasaray genç oyun kurucu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Tofaş altyapısından yetişen Yiğit Arslan, Bursa ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2014-2015 sezonundan bu yana A Takımda şans bulan 23 yaşındaki yıldız oyuncu, A Milli Basketbol Takımımız'ın Dünya Şampiyonası için açıkladığı aday kadroya seçilmeyi de başardı.

Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan Yiğit Arslan, geçtiğimiz sezon Tofaş'ta ortalama 20 dakika süre alırken 6.7 sayı, 2.6 ribaund ve 1.6 asist ortalamalarına imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0