Yönetim parayı peşin istiyor!

Galatasaray, devre arasında kadrosuna kattığı Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne ile yolları ayırmaya karar verdi. Geçtiğimiz sezon Gomis'in satışından gelen paranın Arap kulübü tarafından zamanında ödenmemesi nedeniyle, Galatasaray yönetimi bu duruma bu sefer tedbirli yaklaşıyor.  

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Gomis’in bonservisi için yapılan ödemelerdeki gecikmeler nedeniyle Diagne’de farklı bir yol izleyecek. Galatasaray aynı hataya bir kez daha düşmek istemiyor. Sarı-kırmızılılar, Gomis’in bonservisi için yapılan ödemelerdeki gecikmeler nedeniyle Diagne’de farklı bir yol izleyecek. Galatasaray yönetimi, bonservisi bu kez peşin isteyecek.

Arap kulüplerinin gündeminde olan 27 yaşındaki forvet için gelen teklifleri değerlendirirken bu kriter öncelik olacak. Buna göre Mbaye Diagne’yi transfer etmek isteyen kulüp parasını peşin verecek. Galatasaray da Kasımpaşa’dan Diagne’ni alırken bonservisini taksitlere bölememiş ve ödemeyi peşin yapmak zorunda kalmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0