Yunus Akgün Lazio yolunda!

Galatasaray, altın jenerasyon olarak lanse edilen 2000 jenerasyonundan Ozan Kabak'ı 11 milyon Euro'ya Stuttgart'a satmıştı. Takımı küme düşse de Ozan, Bundesliga'da yılın çaylağı seçilmişti. Bu jenerasyonun bir diğer önemli ismi de Avrupa kulüplerinin radarında.. Serie A ekiplerinden Lazio, Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç futbolcusu Yunus Akgün'ü kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

İtalyan Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre; Serie A'da geçen sezonu 8. sırada tamamlayan Lazio, yaz transfer dönemi çalışmaları kapsamında Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün'ü odağına aldı.

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, genç futbolcunun gözlemcileriyle görüşmeye devam ediyor. Genç futbolcunun transferi hakkında henüz Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirmeyen Tare'nin, Yunus Akgün'ü yakından takip etmeye devam ettiği belirtiliyor. Haberin detaylarında Galatasaray'ın genç futbolcunun olası transferinde 3 milyon Euro talep edeceği dile getiriliyor.

Yunus Akgün, altyapısından yetiştiği Galatasaray'ın A Takımı'na 2018-19 sezonunun başında yükseldi. Galatasaray ile bu sezon 22 maça çıkan 18 yaşındaki genç futbolcu 5 gol atıp, 3 asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0