Yusuf Günay'dan sert açıklamalar

Galatasaray 2. Başkanı Yusuf Günay'dan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a istifa çağrısı geldi.  GS TV'de canlı yayına katılan ve Fikret Orman'ın yaptığı, "Son 2 lig şampiyonunu hakemler belirledi. Rizespor - Galatasaray, Galatasaray - Beşiktaş maçları Türk futbol tarihine kara leke olarak geçmiştir. Geçen sezonki Alanyaspor - Galatasaray maçındaki hatalar da ortada" sözlerine yanıt verdi. 

Orman'a istifa çağrısında bulunan Günay, "Başkanımız gerekli cevaplari verdi ama rahatsız eden bir üslup olduğu için birkaç kelime söylemek istiyorum. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş büyük kulüpler ve başkanları sorumlulukla hareket etmeli. Fikret Orman aynı zamanda Kulüpler Birliği Bbaşkanı. Konuşmalarına dikkat etmeli. Kabul edilebilir bir açıklama değil ve camiamızdan özür dilemeli. Ayrıca Galatasaray'ın Kulüpler Birliği'ne güvenini sarstı, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etmesi gerekir" ifadelerini kullandı. 

"VAR'SIZ VE VAR'LI" 
Galatasaray'ın VAR'sız ve VAR ile birlikte şampiyon olduğunu kaydeden yönetici, "VAR'sız dönemde en son şampiyon bizdik, VAR'ın ilk yılında da Galatasaray'ın şampiyon olması bir şeyler göstermiyor mu? VAR'lı da, VAR'sız da Galatasaray şampiyon. Biz 8 puan gerideyken hakemler hiç konuşulmadı, o zaman neden bu şikayetleri yapılmıyordu?" diye konuştu. 

Ali Koç'un Fatih Terim'e verilen tazminat nedeniyle TFF'yi eleştirmesine değinen Günay, "Mahkeme Fatih Terim'in tazminat almaya hakkı var demiş ve hocamız bu parayı almayıp kimsesiz çocuklara bağışladığını söyledi. Lucescu, Hiddink'in tazminatları konuşulmadı. Sorumsuz beyanları kınıyoruz, doğru olmadı" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0