Abdurrahim Albayrak'tan transfer açıklaması!

Transferin hareketli takımlarından olan Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Emre Mor transferinde her şeyin onlara bağlı olduğunu belirten Albayrak, Mbaye Diagne için aceleci davranmadıklarını da belirtti. 

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:
Mbaye Diagne’yi illaki satacağız diye bir şey yok. Kıymetini bulursak satarız. İsteyen kulüpler var. Bunlar var diye de bedavaya verecek halimiz yok. Değerini bulursa onay veririz. Değerini bulmayan futbolcuyu vermemiz söz konusu değil. Son kararı hocamız verecek. Bizler menajerler aracılığıyla gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Hoca gitmesine müsaade ederse biz de kendi kulübümüzün menfaatlerini düşünerek bir karar veririz.

EMRE MOR TRANSFERİNDE HER ŞEY BİZE BAĞLI
Emre Mor olmuyor diye bir şey yok. Her şey bize bağlı. Önümüzdeki hafta çok şey olabilir. Kulübü uyanıklık yaptı. Çocuk Türkiye'ye gelir gelmez bir bedel istemeye kalktılar. Her şeyin bittiğini düşündük. Kulübü de razıydı ama birdenbire bir şeyler oldu. Haftaya bazı gelişmeler olabilir. Bunu açık ve net söylüyorum. Onunla Fatih hocadan başkası başa çıkamaz. Kendisi de biliyor. Bunu Emre'ye de söyledim.

BABEL ÖNEMLİ BİR İSİM
Babel, çok önemli bir isim. Babel transferi hocamızın bize 6 ay önce söylediği hedeflerden biriydi. Ocak ayında hoca “Babel'i şimdiden bitirin.” demişti. O zamandan girişimlere başladık. Bunlar 1 günde olan şeyler değil.

NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ
Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz. Nokta transfer yapacağız. Hocamız istediği isimleri ve öncelikli olanları söylüyor. Biz de alabileceğimizi alıyoruz, alamadıklarımız olduğu zaman hocamız yeni isimleri söylüyor. Çalışma sistemimiz bu.. Hesabımızı, kitabımızı iyi yapmamız lazım. Hocamızın raporuyla baktığımız futbolcular var ama çok iyi düşünmemiz, hesap etmemiz lazım. Ödemelerini de düşünmemiz gerek. Kolay işler değil. Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. 4-5 saatlik uykuyla günü geçiriyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0