Al Nassr, Mbaye Diagne'yi almaya geliyor!

Mbaye Diagne'nin Al Nassr'a tranferi yılan hikayesine dönerken, Galatasaray ve Al Nassr'ın bu kez anlaşmaya oldukça yaklaştığı ve Suudi yöneticilerin birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek Sarı- Kırmızılılar ile son görüşmeleri yaparak, anlaşması bekleniyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Al Nassr kulübü temsilcileri Diagne'yi almaya geliyor...  Senegalli golcü ile her konuda anlaşan Al Nassr, Galatasaray'a da 13 milyon Euro'luk resmi teklif sunmuştu. Sarı- Kırmızılılar'ın İstanbul'da yüz yüze yapılacak olan görüşmelerde bu rakamı 15 milyon Euro'ya çıkarmaya çalışacağı öğrenildi.

Yönetim, Mbaye Diagne'yi elden çıkarması halinde UEFA anlaşması gereği ihtiyaç duyulan transfer bütçesine kavuşmuş olacak. Böylece çok büyük bir engel ortadan kalkmış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0