Deniz Türüç defteri yeniden açıldı!

Yeni sezon öncesi yerli rotasyonuna önemli takviyeler yapan Galatasaray'da gündemdeki bir diğer isim ise Deniz Türüç.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği tecrübeli oyuncu için daha önce Kayserispor'un kapısını çalan ancak red cevabı alan Sarı-Kırmızılı yönetim, teklifini revize ederek bir kez daha renktaşının kapısını çalacak. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir süredir gündemde olan Deniz Türüç defteri yeniden açıldı. Teknik direktör Fatih Terim, hem sol ayaklı olması hem de kanat ve 10 numarada oynama özelliği nedeniyle 26 yaşındaki futbolcunun transferini ısrarla isterken, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak görüşmeler için Kayserispor başkanı Erol Bedir ile biraraya gelecek. Galatasaray yönetimi daha önce 2.5 milyon Euro teklif ettiği ancak red cevabı aldığı tecrübeli oyuncu için bu kez 3.5 milyon Euro önermeye hazırlanıyor. 

KIYASIYA REKABET
Kayserispor ile bir yıllık sözleşmesi kalan Deniz Türüç için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu bilinirken, kulübünün nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Galatasaray son olarak Nijeryalı genç savunmacısı Ozornwafor'un kiralanması konusunda Kayserispor ile prensip anlaşması sağlarken, Fenerbahçe yönetimi de geçtiğimiz günlerde sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanıp geri aldığı Yasir Subaşı'nın transferine izin vermişti. İki kulüp Vedat Muriqi transferinden bir kez daha Deniz Türüç için karşı karşıya gelirken, Galatasaray'ın bu kez pazarlık masasına daha güçlü şekilde oturması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0