Deniz Türüç transferinde işlem tamam.

Galatasaray bir süredir ilgilendiği Deniz Türüç transferinde artık sona geldi. Sarı kırmızılı yönetim hem Kayserispor ile hem de Deniz Türüç ile anlaştı. 26 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezon Galatasaray forması giymesi beklenirken, Galatasaray'ın Deniz Türüç için Kayserispor'a Ozornwafor ve Ömer Bayram'ı kiralık vermesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın uzun süredir gündemini meşgul eden, teknik direktör Fatih Terim’in en çok istediği takviyelerden biri olan Deniz Türüç’te işlem tamam.

Sarı-Kırmızılılar hem 26 yaşındaki futbolcuyla hem de kulübü Kayserispor’la anlaşma sağladı. Taraflar şu sıralarda, bu transfere karşılık Galatasaray’dan kiralık gidecek oyuncular üzerinde mutabakata varmaya çalışıyor. Öne çıkan iki isim var. Bunlardan biri Galatasaray'ın yeni transferi Ozornwafor. Kayseri temsilcisinin ayrıca eski oyuncuları Ömer Bayram’a da talip olduğu, Galatasaray cephesinin bu takasa da sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Türk Lirası üzerinden

Bonservis bedeli konusunda net bir açıklama yapılmış değil. Ancak kiralık gönderilecek iki oyuncuya ek olarak Galatasaray’ın 3.5 milyon Euro’luk bir ödeme yapması bekleniyor. Deniz Türüç’ün de yıllık ücret konusunda herhangi bir sıkıntı çıkarmadığı, tarafların Türk Lirası üzerinden sözleşme yapacağı belirtiliyor. Fatih hocanın, Kayseri’de sağ kanatta oynayan Deniz’i, orta sahanın her bölgesi için joker olarak düşündüğü bildirildi.

Ezeli rakipler çok istiyordu

Kalitesini hem Kayserispor hem de A Milli Takım’da kanıtlayan Deniz Türüç’ü, Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş da uzun süredir istiyordu. Ancak yıldız futbolcu, tıpkı geçen sezon başında Emre Akbaba’nın yaptığı gibi, kendi gitmek istediği yeri tercih ederek, Galatasaray’ın teklifine, “Evet” cevabını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0