Emre Mor en geç cuma günü İstanbul'da.

Galatasaray'ın İstanbul'a getirip anlaştığı fakat daha sonradan hem menajerlik şirketiyle hem de Celta Vigo'nun karar değiştirmesiyle sorunlar yaşanan Emre Mor transferinde artık sona gelindi. Emre'nin Galatasaray'dan başka takımda forma giymek istememesi nedeniyle İspanyol takımının yöneticileri pes etti ve Emre'yi Galatasaray'a gönderme kararı aldı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Emre Mor'un transferinde önemli bir adım attı. Bir süredir genç futbolcuyu Celta Vigo'dan kiralamak için büyük bir uğraş veren Sarı-Kırmızılı yönetim İspanyol kulübünün önce teklifi kabul etmesi sonra da Galatasaray'dan fazla para istemesi bu transferin bir anda yönetim tarafından rafa kaldırılmasına neden olmuştu.

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR

Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği 22 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu için bekle-gör taktiği izleyen Sarı-Kırmızılı yönetim ardından Celta Vigo'ya Emre Mor'u küçük bir rakam karşısında kiralama teklifini kabul ettirmeyi başardı.

EN GEÇ CUMA GÜNÜ BİTEBİLİR

Celta Vigo'nun inadını kıran Galatasaray'ın İspanyol kulübüyle küçük pürüzleri giderdikten sonra Emre Mor'u açıklaması bekleniyor. Bu transferin en geç cuma gününe kadar bitirileceği gelen bilgiler arasında.

GELİŞMELERİ İZLİYOR

Fatih Terim faktörü nedeniyle Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen Emre Mor gelişmeleri yakından takip ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0