Emre Mor: Fatih Terim ile güçlü bir ilişkimiz var

Emre Mor İstanbul
Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katacağı Emre Mor, sarı-kırmızılılarla sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Genç oyuncu havaalanında ayağının tozuyla basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile tekrar çalışacağı için mutlu olduğunu belirten Emre, Galatasaray'a geldiği için mutlu olduğunu da belirtti.

Galatasaray'ın Celta Vigo'dan 1 yıllığına kiralık olarak katacağı Emre Mor, İstanbul'a geldi. Havaalanında birçok basın mensubu tarafından karşılanan genç oyuncu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Emre Mor, "Uzun süredir anlaşmayı bekliyordum, sonunda geldiğim için mutluyum. Galatasaray büyük kulüp. Fatih Terim ile güçlü bir ilişkimiz var. Onunla tekrar çalışacağım için mutluyum. Büyük bir teknik direktör. Antrenmanlara çıkacağım, ardından tek tek maçlara odaklanacağız.Sonrasında eminim başarılı olacağız" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0