Emre Mor'un maliyeti belli oldu.

Galatasaray'da büyük ölçüde anlaşan ve işin artık resmileşmesi beklenen Emre Mor transferinin maliyeti ortaya çıkmaya başlıyor. Emre'nin başlangıçta 3 milyon Euro istemesine karşılık Galatasaray cephesinden takımın kaptanı 4 milyon TL alıyor cevabı geldi. Emre bu cevap üzerine indirime gitti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Celto Vigo'dan bonservis bedeli olmadan kadrosuna katmaya hazırlandığı Emre Mor'la yaptığı pazarlıkların detayları ortaya çıktı.

Avukatıyla beraber İstanbul’a gelen ve Galatasaray’la masaya oturan Emre Mor’da çıkan menajer problemleri transferi yarıda bırakırken, genç yıldızın aslında sadece sarı kırmızılı kulübe değil Avrupa’nın hemen hemen bütün kulüplerine teklif edildiği ortaya çıktı.

CELTA VIGO MAAŞINDAN KURTULMAK İSTİYOR

Dün ‘Emre Mor’u istemiyoruz’ açıklaması yapan Sportif Direktör Andoni Zubizarreta’nın sol ayaklı futbolcuya kapılarını kapattığı gözlemlenirken, Emre’yi Marsilya dışında Monaco, bazı İngiliz kulüpleri ve Almanların da reddettiği öğrenildi.

FATİH TERİM SAHİP ÇIKTI!

Milli takım hocası olduğu dönemde 21 yaşındaki futbolcuyla iyi ilişkiler kuran Fatih Terim’in yetenekli orta saha oyuncusuna sahip çıktığı belirtilirken, Emre Mor’un menajer problemlerinin çıkması üzerine Terim’in ‘Temsilcilerinle olan sorunlarını çöz gel, sana kapımız açık’ dediği ifade edildi.

KAPTAN SELÇUK İNAN TARİFESİ

İspanyol ekibinde yılda 1 milyon Euro kazanan 21 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılılarla ilk görüşmesinde kapıyı 3 milyon Euro'dan açtığı ancak olumsuz yanıt alınca geri adım atmak zorunda kaldığı öğrenildi. Yöneticilerin Mor'a, "Bu takımın kaptanı Selçuk İnan 4 milyon TL alıyor. Bu parayı vermemiz söz konusu değil. Daha yaşın çok genç olmasına rağmen Galatasaray senin için son fırsat olabilir. Bize göre paradan önce kendini yeniden ispatlamayı önemse" diyerek rest çektiği öğrenildi. Emre'nin bunun üzerine 4 milyon TL'nin karşılığı olan 625 bin Euro'yu kabul ettiği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0