Erencan Yardımcı kimdir?

Galatasaray’ın yeni sezon öncesi yurt dışı kampında takımla beraber olan ve Leipzig maçında çok kısıtlı sürede şans bulmasına karşın gösterdiği performansla dikkat çeken Erencan Yardımcı alkış toplarken, attığı gollerle de geçen sene U17 takımını sırtlamıştı. 2002 doğumlu Erencan’ı sizlere daha yakından tanıtmak istedik..

4 Şubat 2002 - İzmit doğumlu olan genç oyuncu futbola Kocaelispor altyapısında başlarken kariyerinin ilk lisansını da burada aldı. 11 yaşında amatör lisans alan genç oyuncu, 2014-2016 yılları arasında 41 Spor Kulübü’nde forma giyerken gerek kendi takımı gerekse de bölge karmalarında gösterdiği performans sonrasında Galatasaray antrenörlerinin dikkatini çekti. Eren henüz 15 yaşındayken de Galatasaray altyapısına transfer oldu ve 2 senedir de altyapımızda forma giyiyor. Bugüne kadar U17 Milli Takımı formasını da 5 kez giyen yetenekli oyuncu, geçtiğimiz sezon U17 takımı forması altında çıktığı 34 maçta 15 gol kaydetti. 

Geçtiğimiz sezon zaman zaman teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım antrenmanlarına davet edilen Erencan bu sene teknik heyetin raporu ve talebi doğrultusunda sezon öncesi hazırlık kampını A takımla birlikte geçiriyor. Uzun boyuna rağmen oldukça hareketli olan genç oyuncu, geçtiğimiz yıl U17 takımında zaman zaman kanat forvet rolü üstlenmişti. Ceza sahası ve çevresinde oldukça hareketli bir oyun repertuarı olan Erencan, daha önce mücadele ettiği Euro 2018 Youth Cup turnuvasında da gol kralı olmuştu. Sağ ayağını kullanan genç oyuncu fiziksel olarak da sadece yaşıtlarına göre uzun boyuyla değil, ikili mücadelelerden kaçmayacak mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sezon kimse adını bile bilmezken Ozan Kabak ve Yunus Akgün’ü sahneye süren İmparator anlaşılan bu sene de Erencan’ı sahneye sürecek. Çünkü deneyimli teknik adam Avusturya kampında genç oyuncuyla özel olarak ilgileniyor. Şimdiden yolun açık olsun Erencan.. Mücadeleden, savaşmaktan ve çalışmaktan geri adım atma. Bak her şey nasıl da çok güzel olacak! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0