Ezeli rakiplerin Cenk Tosun savaşı!

Radamel Falcao transferinde sona yaklaşan Galatasaray, yerli oyuncu kalitesini arttırmak için de hamleler yapmaya devam ediyor. Emre Mor'u kiralayan Cimbom, Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun'u da kadrosuna katmak istiyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın formasını giyen Cenk Tosun, Türkiye'ye geri dönebilir. Merseyside ekibinin 40 milyon euro karşılığında Juventus'tan Moise Keain'i transfer etmesinin ardından gözden çıkarılan Cenk için Galatasaray ve Beşiktaş devreye girdi. İki takımında milli forveti kiralamak istediği öğrenilirken Cenk Tosun'un Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray sıcak baktığı iddia edildi. Forvet hattında Diagne ve Mitroglou ile yollarını ayırmayı planlayan Aslan için Cenk transferi aynı zamanda yerli kontenjanı için de bir fırsat transferi olarak görülüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0