Falcao, Galatasaray ile anlaştı iddiası!

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dış basında çıkan haberlerde Kolombiyalı golcü ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı ve son detayların görüşüldüğü belirtildi. 

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Radamel Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Alfredo Pedullà'nın iddiasına göre; Falcao, Galatasaray ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Taraflar arasında son detayların görüşüldüğü belirtilirken, Kolombiyalı golcünün menajerliğini yapan Jorge Mendes'in oyuncunun yerini doldurmak için Monaco'ya söz verdiği ifade edildi. 

FALCAO'YA YILLIK 5 MİLYON EURO
Geçtiğimiz günlerde FCN Blog'da çıkan özel haberde de Radamel Falcao ile 2+1 yıllığına anlaşıldığı ve Kolombiyalı golcüye yıllık 5 milyon euro garanti ücret ödeneceği ifade edilmişti. Haberde yıldız forvete 3 milyon euro da imza ücretinin ödeneceğini belirtilirken Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkılması durumunda 500 bin euro, Süper Lig şampiyonluğu içinse 250 bin euro performans bonusu ödeneceği de belirtilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0