Fatih Terim 4 ismin biletini kesti!

Galatasaray'da teknik heyet takıma yapılacak takviyeler için yönetime rapor verirken kadroda düşünülmeyen isimler de yönetime iletildi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, 4 isimle yolların ayrılmasını istiyor. 

Güneş gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yönetime takıma transfer edilmesini istediği isimlerin yanı sıra kadroda düşünmediği isimleri de iletti. Tecrübeli teknik adam, Mbaye Diagne, Kostas Mitroglou, İsmail Çipe ve Ahmet Çalık'ı takımda düşünmüyor.

Mbaye Diagne için Al Nassr ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da, Kostas Mitroglou'nun ise Marsilya'ya geri gönderilmesi gündemde. Sarı-kırmızılılarda Okan Kocuk'un transfer edilmesiyle İsmail Çipe'den de kendisine kulüp bulunması istenirken Ahmet Çalık'ın da başka bir kulübe kiralanması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0