Fatih Terim gönderileceklerin listesini verdi.

Galatasaray'da transfer edilecek oyuncuların isimleri gündeme fazlasıyla gelirken, Avusturya kampında Fatih Terim'in takımı analiz etmesiyle birlikte gidecek oyuncuların listesi de yavaş yavaş belli oluyor. Kampta yeterli verim alınamayan ve performansı beğenilmeyen Kostas Mitroglou'nun da bu listeye eklenmesiyle gidecekler listesindeki isim sayısı 4'e çıktı.

Star gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da gelecek oyuncular için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, bir yandan gidecek isimler netleşmeye başladı.

Fatih Terim'in Al Nassr'a gitmesi an meselesi olan Diagne dışında, forvet hattından Mitroglou'nun da satılmasını istediği öğrenildi.  Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu ayrıca beklediği verimi alamadığı Ahmet Çalık ile birlikte kaleci İsmail Çipe'nin de satış listesine konmasını talep etti

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0