Fejsa transferi için cevap bekleniyor!

Sezon kampına başlayan ve özellikle ikinci kampa kalan transferlerin yetişmesini isteyen Fatih Terim'in listesinde Benfica'lı oyuncu Fejsa bulunuyor. Kulübü ile anlaşan Galatasaray, oyuncunun kararını bekliyor.

Portekiz basınından gelen son detaylara göre, Benfica hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray'ın yaptığı teklifleri kabul etti ve son kararı oyuncuya bıraktı.

Sırp oyuncunun menajeri Fali Ramadani'nin aracılığıyla 3 milyon euroluk teklifini ilettiği kaydedilen Galatasaray'ın, Portekiz ekibi ile tüm şartlarda anlaştığı belirtildi.

FEJSA HENÜZ KARARINI VERMEDİ
Fejsa'nın ise transfer için süre istediği ve takımıyla birlikte ABD kampına gittiği kaydedildi. Son kararını ABD'de verecek olan futbolcu, kamp dönüşü iki takımdan birini seçecek.

30 yaşındaki futbolcu, 6 sezondur Benfica forması giyiyor. Portekiz ekibinin 2013'te Olympiakos'tan transfer ettiği Fejsa, Portekiz Ligi'nde 111 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0