Fernando'nun yerini Cuellar dolduracak!

İsmi uzun süredir Galatasaray ile anılan Kolombiyalı orta saha oyuncusu Gustavo Cuellar için kendi ülkesinde flaş bir iddia ortaya atıldı. Fernando'nun ayrılmasının ardından orta sahaya mutlaka bir takviye yapacak olan Galatasaray yönetiminin 27 yaşındaki oyuncu için Flamengo'ya resmi teklif yaptığı ve görüşmelerin sürdüğü iddia edildi. 

Colombia AS gazetesinde yer alan habere göre; Fernando'yu geçtiğimiz günlerde Sevilla'ya satan Galatasaray, orta sahaya Flamengo'nun yıldız oyuncusu Gustavo Cuellar'ı transfer etmeye hazırlanıyor. Galatasaraylı yetkililerin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Kolombiyalı oyuncu için Flamengo kulübüne 4 milyon Euro teklif ettikleri ancak Brezilya kulübünün transfer için 7 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor. Sözleşmesinde "70 milyon Euro'ya serbest kalır." maddesi bulunan 1992 doğumlu oyuncunun da kariyerini Avrupa'da sürdürmek için Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı iddia ediliyor. İki kulübün teklifi arasında 3 milyon Euro gibi ciddi bir fark bulunurken, pazarlıklar devam ediyor.

Orta sahanın merkezinde forma giyen Cuellar, geride bıraktığımız son 3 yıldır Flamengo forması giyiyor ve bugüne kadar 100 maçta görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0