Galatasaray Deniz Türüç transferinde frene bastı!

Galatasaray transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Seri'yi renklerine bağlayan Sarı Kırmızılılar, forvet transferinde de Falcao ve Samatta konusunda çalışmalarını sıklaştırdı. Bu gelişmeler bir yana yerli transferinde en önemli hedef olan Deniz Türüç içinse frene basma kararı alındı.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da Deniz Türüç ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, orta sahaya Jean Michael Seri ve kaleye de Okan Kocuk hamlelerini resmen açıklamaya hazırlanırken bir yandan da ilgilendiği Deniz Türüç hakkında yeni bir karar aldı. 

Kayserispor formasıyla geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek milli takıma kadar yükselen Deniz Türüç için sarı kırmızılılar şimdilik bekleme kararı aldı. Milli futbolcunun yükek maliyeti nedeniyle bu transferde frene basma kararı alındı.

Kayserispor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Deniz Türüç, geçtiğimiz sezon 29 resmi maçta forma giydi ve 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0