Galatasaray hazırlık kampında ilk maçına çıkıyor.

Galatasaray, Avusturya'da yaptığı hazırlık kampında bugün saat TSİ 19.00'da Almanya'nın RB Leipzig takımıyla karşılaşacak. Milli takımda forma giyen oyuncuların bulunmadığı kampta sarı kırmızılıların yoğun bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. 2019-2020 sezonunda hazırlık olarak Galatasaray'ın yapacağı ilk maç Innsbruck kentinde Tivoli-Neu Stadı'nda oynanacak.

Almanya Bundesliga'da 2018-2019 sezonunu Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un arkasından üçüncü sırada bitirerek ülkesini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan RB Leipzig, Almanya Kupası'nı da finalde Bayern Münih'e kaybederek ikinci basamakta tamamlamıştı.

Yeni sezon öncesi 31 yaşındaki Alman teknik direktör Julian Nagelsmann ile anlaşan RB Leipzig'de geçtiğimiz sezon forma giyen Portekizli eski oyuncumuz Bruma, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına transfer olarak takımdan ayrıldı.

Galatasaray ile RB Leipzig daha önce bir kez birbirlerine rakip oldu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Almanya'da gerçekleşen özel müsabaka karşılıklı birer golün ardından beraberlikle tamamlanırken Galatasaray'ın golü Martin Linnes'ten gelmişti. Yurt dışı kamp çalışmaları için 17 Temmuz Çarşamba günü Avusturya'ya gidecek olan Galatasaray, 23 Temmuz Salı gününe dek hazırlıklarını Seefeld kasabasında sürdürecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0