Galatasaray için Jose Mauri iddiası!

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla sürdüren Galatasaray'da orta saha için Banega'nın ardından Jose Mauri ismi gündeme geldi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre 23 yaşındaki oyuncuyla Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş ve Fenerbahçe de ilgileniyor.

Il Milanista adlı internet sitesinin haberine göre; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Milan'dan ayrılan Jose Mauri ile ilgileniyor. Bonservisi elinde bulunan 23 yaşındaki oyuncuyla Zenit'in de ilgilendiği belirtilirken transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

JOSE MAURİ KİMDİR?
Orta sahada görev yapan 23 yaşındaki İtalyan oyuncu, Parma altyapısında yetişti. Parma'da gösterdiği performansla 2015-2016 sezonunda Milan'a transfer olan Mauri, ertesi sezon Empoli'de kiralık olarak oynadı. Milan'da toplam 21 maçta görev yapan 23 yaşındaki futbolcu 2 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0