Galatasaray, Joe Ragland'a yöneldi

Geçen sezon beklentilerin üstünde bir iş yapan ve taraftarının beğenisini kazanan Galatasaray Doğa Sigorta, yeni sezonda da başarılı olabilecek bir takım kurmak için çalışmalarına hız verdi. Kadrosunu Yiğit Arslan ile güçlendiren Yenilmez Armada, Joe Ragland ile de ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon Banvit forması giyen Alex Perez'i kadrosuna katmak isteyen ancak Zalgiris Kaunas'ın devreye girmesiyle oyuncuyu son anda elinden kaçıran Galatasaray, Joe Ragland'ı gündemine aldı. Ferhat Yerlitaş'ın iddiasına göre, Galatasaray, Joe Ragland'ı istiyor. Tecrübeli oyuncu ile görüşmeler şu ana kadar olumlu giderken transferin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. 

GALATASARAY'A KARŞI SAHANIN YILDIZI OLDU
Geçtiğimiz sezonu Kızılyıldız'da geçiren tecrübeli oyun kurucu, ABA Ligi'nde ortalama 22.3 dakika süre şansı alırken 10.7 sayı - 5.7 asist - 1.1 top çalma ortalamalarına imza attı. Joe Ragland, Kızılyıldız formasıyla geçtiğimiz sezon EuroCup'ta Galatasaray'a karşı ilk maçta 21 sayı - 4 asist - 4 ribaundluk performansa imza atarken, Sinan Erdem'de ise 18 sayı - 12 asist - 2 top çalma ve 4 ribaundluk bir performans ortaya koymuş ve iki maçta da sahanın yıldızı olmuştu. Tecrübeli oyuncu ülkemizde daha önce Pınar Karşıyaka forması giymişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0