Galatasaray'a Çin piyangosu!

Galatasaray'ın transferde kaynak yaratmak için en önemli kozu olan Mbaye Diagne, Al Nassr'a transfer olmaya çok yaklaşsa da ülke futbolundaki kriz nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti ama Sarı Kırmızılılar'a Çin'den güzel haberler geldi... Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande, Galatasaray'la temasa geçerek Senegalli golcünün fiyatını sordu.  "18 milyon Euro" yanıtını alan Çin ekibinin teklifi merakla bekleniyor... 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da transferin önünde çok büyük bir engel olarak duran Mbaye Diagne konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... Senegalli yıldızın Suudi Arabistan'a satışının suya düşmesi sonrası sıkıntıya giren Sarı-Kırmızılılar'a Çin'den müjde geldi. 

Guangzhou Evergrande, Galatasaray kulübüyle temasa geçerek Diagne'nin fiyatını sordu. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Çin kulübüne "18 milyon Euro" yanıtını verdi. Şimdi gözler, Çin Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Guangzhou'nun yapacağı resmi teklife çevrildi. Galatasaray'ın 13-14 milyon Euro civarında bir rakamı da kabul edebileceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0