Galatasaray'da Nuri Şahin sürprizi

Galatasaray'da orta saha bölgesinde Ever Banega en büyük hedef olarak hala gündemin birinci sırasındaki yerini korurken ayrıca merkez orta saha transferi de yapılacak. Sarı-kırmızılılar Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Nuri Şahin'i gündemine aldı.  

Türkiye gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da transfer çalışmaları sürdürüyor. Orta saha bölgesinde Ever Banega en büyük hedef olarak hala gündemin birinci sırasındaki yerini korurken ayrıca merkez orta saha transferi de yapılacak.

Bunun için de Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mehmet Topal ve Werder Bremen'de top koşturan Nuri Şahin liste başını çekiyor. "İlle de 8 numara" diyen tecrübeli teknik adam milli takımdan öğrencisi Nuri Şahin'in yanı sıra Galatasaray'a yeşil ışık yakan Mehmet Topal'ın alınmasını istedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0