Galatasaray'dan Samatta bombası!

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, rotayı Belçika'ya kırdı. Galatasaray'ın hedefinde, bu sezon Genk formasıyla 32 gol atan Mbwana Samatta var.  Galatasaray, Diagne'yi satması durumunda Genk'in 10 milyon Euro istediği isim için önemli bir bonservis bedeli teklif edecek. Aksi durumda kiralama + zorunlu satın alma teklifi yapılacak.

Belçika basınından Het Laatste Nieuws'in haberine göre; Galatasaray, Genk'in Tanzanyalı forveti Mbwana Ally Samatta ile ilgileniyor. Sarı kırmızılı yetkililerin Belçika'da Genk ile pazarlık masasına oturduğu kaydedildi.

BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO
Genk'in "Samagoal" lakaplı oyuncu için 10 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor. Geçen sezon 51 maçta görev alan Samatta, 32 gol kaydetmişti. Yıldız oyuncunun adı daha önce Leicester City, Aston Villa, Burnley ve Watford ile anılmıştı. Samatta'nın sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. 

BEŞİKTAŞ MAÇINDA COŞMUŞTU
26 yaşındaki oyuncu geçen sezon Beşiktaş'a karşı UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında iki maçta forma giymiş ve Vodafone Park'ta 4-2 kazandıkları maçta 2 gol, 1 asistle yıldızlaşmıştı.
(Ajansspor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0