Galatasaray’dan Sevilla’ya rest!

Yaklaşık 1 aydır Banega’nın transferine yoğunlaşan Galatasaray oyuncuyla anlaşırken, Sevilla ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu görüşmelerde Fernando'yu ciddi şekilde isteyen Sevilla, Galatasaray'ın takas teklifine sıcak bakmıyor ve Fernando'yu bonservis ücreti karşılığında transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın tavrı ise net: “Ya Banega-Fernando takası yaparız ya da oyuncumuzu bırakmayız."

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray-Banega flörtü, Sevilla’nın da Fernando’yu ciddi şekilde transfer etmek istemesiyle yeni bir boyut kazandı... İspanyol basını, Sevilla’nın teknik direktörü Lopetegui’nin Fernando konusunda çok ısrarcı olduğunu vurgularken, Brezilyalı futbolcunun yeni kadroda kilit rol oynayacağı yazıldı. Devamında da Sevilla’nın yeniden Galatasaray’ın kapısını çalacağı belirtildi.

KOZLAR GALATASARAY'IN ELİNDE
Banega ile yıllık 3.2 milyon Euro’ya, 3 senelik sözleşme üzerinden el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, Sevilla’nın sportif direktörü Monchi’nin uzlaşmaz tavrı nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Monchi daha fazla bonservis kopartmak için diretirken, Sevilla’nın yeni hocasının Fernando konusundaki ısrarı, Galatasaray’ın bir anlamda işine geldi ve kozlar Cim Bom’un eline geçti.

FERNANDO VE BİR MİKTAR PARA
Hafta içinde yeniden İspanyollar’la görüşecek olan Sarı-Kırmızılı yönetim bu kez rest çekecek, “Banega yoksa, Fernando da yok” denecek. Banega’yı, Fernando’yu takasta verip üstüne bir miktar para ödeyerek kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray, artık bir an önce Arjantinli yıldızı İstanbul’a getirmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0