Galatasaray'ın, Schneiderlin teklifi belli oldu!

Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray, hedefini Morgan Schneiderlin olarak belirlemiş durumda. Fransız oyuncu için kulübü Everton'a ilk teklif yapıldı. Sarı Kırmızılılar'ın Fransız futbolcu için 1.5 milyon Euro kiralama teklifinde bulunduğu, Fransız oyuncuya ise 3.5 milyon Euro yıllık ücret önerdiği öğrenildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Everton'da bu sezon kadroda yer alıp almayacağı henüz netleşmeyen Morgan Schneiderlin için 1.5 milyon Euro kiralama ücreti oyuncuya ise 3.5 milyon Euro yıllık ücret önerdi. Everton'un yapılan teklife sıcak baktığı ve Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

CENK TOSUN'DAN BİLGİ ALDI
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını önemli bir avantaj olarak gören yıldız oyuncunun takım arkadaşı Cenk Tosun'dan da Galatasaray hakkında bilgi aldığı da ortaya çıktı.

GÖZLER EVERTON'IN CEVABINDA
Everton'un Galatasaray'ın teklif ettiği 3.5 milyon Euro'yu mercek altına aldığı ve Sarı- Kırmızılı yönetime en kısa sürede net bir cevap vereceği öne sürüldü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0