Josef de Souza ve Schneiderlin tamam ama hedef Wanyama!

Jean Michael Seri'nin ardından bir "6 numara" transferi yapmak isteyen Galatasaray, çalışmalarını hızlandırdı. Sarı Kırmızılılar'ın Morgan Schneiderlin ve Josef de Souza ile anlaştığı ancak Fatih Terim'in Tottenham'ın yeni sezon planlarında düşünmediği Victor Wanyama'yı istiyor.

Goal Türkiye'nin haberine göre; Josef ve Schneiderlin hazır ancak hedef Wanyama... Badou Ndiaye'nin Stoke City'e dönmesi ve Fernando'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından Jean Michael Seri'yi kadrosuna katan Galatasaray o bölgeye bir transfer daha yapmak istiyor. 

Bu doğrultuda arayışlarını sürdüren Galatasaray, eski Fenerbahçeli Josef de Souza ve Fabian Delph'in takıma katılışıyla Everton'da fazla forma giyme şansı kalmayan Schneiderlin ile anlaştı. Ancak Galatasaray bu isimleri bekletiyor çünkü Fatih Terim, o bölge için istediği bütün özelliklere sahip olan Victor Wanyama'yı ilk sıraya koymuş durumda. Yönetim de Tottenham'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0