Josef, Fatih Terim'le görüştü; anlaşma sağlandı!

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'da adaylardan biri olan Josef de Souza geçtiğimiz gün İstanbul'a gelmişti. Brezilyalı oyuncu, transfer teklifleri olduğunu ancak vize işlemleri ve tatil için İstanbul'a geldiğini söylemişti. İstanbul'da bulunan Josef de Souza konusunda sıcak gelişmeler yaşandığı öğrenildi; oyuncu Fatih Terim'le bir görüşme gerçekleştirdi...

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri olan Josef de Souza konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların gündeminde yer alan futbolcuyla teknik direktör Fatih Terim'in görüşme yaptığı öğrenildi.  Al Ahli takımında forma giyen ve geçtiğimiz gün pasaport işlemleri için Türkiye'ye geldiğini söyleyen Josef de Souza Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Josef ile bir görüşme yaptığı ve transfer konusunda anlaşma sağlandı. Oyuncunun Galatasaray'a gelmeyi kabul ettiği ve kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0