Lukas Haraslin'den Galatasaray itirafı

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Slovakyalı hücum oyuncusu Lukas Haraslin, Polonya basınına önemli açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki futbolcu Galatasaray'dan teklif aldığını itiraf ederken İtalya'dan da teklif geldiğini belirtti. 

Polonya Ligi ekiplerinden Lechia Gdansk forması giyen Lukas Haraslin, Galatasaray'dan teklif aldığını itiraf etti. Polonya basınına konuşan, Haraslin, "Transferlerle menajerim ilgileniyor. Basında İtalya'dan teklifler aldığım yazıldı. Sadece İtalya yazılıyor ama öyle değil. Galatasaray'ın da benimle ilgisi oldu. Çok güçlü bir takım. Türkiye'de oynamak istemiyorum diye teklifi reddetmedim. Yakın zamanda böyle büyük bir takımdan daha güzel bir teklif alırsam kabul edebilirim. Şu anda Lechia'nın futbolcusuyum ve takımıma yardımcı olmak istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Lechia Gdansk ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Haraslin, geçen sezon Polonya Ligi'nde 33 karşılaşmada forma giyerken 4 gol attı ve 8 de asist üretti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0