Mbaye Diagne'ye gelen 8 teklifin detayları belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın Mbaye Diagne ile ilgili yaptığı açıklamalarda Senegalli golcüye 8 teklif geldiğini söylemişti. O tekliflerin detayları ortaya çıktı. Arap kulüplerinin ilgisi olan futbolcunun gelecek hafta takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın "8 teklif bulunuyor" dediği ve bonservisinden en az 13 milyon euro beklediği Mbaye Diagne için sarı kırmızılı ekibe gelen en yüksek teklifin 9.5 milyon euro olduğu ortaya çıktı.

Albayrak, Senegalli oyuncu için 8 farklı teklif olduğunu söylerken bu tekliflerin 3'ü İtalya, 2'si İngiltere, 2'si Suudi Arabistan ve 1'i de Çin'den olduğu öğrenildi. Ancak en iyi teklifin 9.5 milyon euro civarında olduğu bu nedenle görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Al Nassr ve Al Shabaab ülke futbolunun içinde bulunduğu mali soruşturmalar nedeniyle Diagne konusunda aceleci davranmıyor.

DIAGNE İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI
Öte yandan menajer Claudio Druetta, Akşam Gazetesi'ne Diagne transferi için konuştu. Druetta açıklamasında, "Pazartesi gitti, Cuma gitti, yarın gidiyor diye bir sürü haber yapıldı fakat hiçbiri olmadı. Şunu açıkça söyleyebilirim ki Diagne önümüzdeki hafta Galatasaray'dan ayrılacak. Önce Drole'ü Las Palmas'a verdim, şimdi de sıra Diagne'de." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0