Misimovic'ten Galatasaray idmanına ziyaret

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da günün ilk idmanında sürpriz bir misafir vardı. Sarı-kırmızılılarda 2010-2011 sezonunda forma giyen Zvjezdan Misimovic, antrenmanı ziyaret etti ve Fatih Terim ile bir sohbet gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın bugünkü idmanını ziyaret eden Zvjezdan Misimovic, idmanda Fatih Terim ile sohbet ederken sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ı takip ettiğini belirten Misimovic, "Galatasaray çok iyi 2 sene geçirdi. Şampiyonlukla sezonu tamamladı. Zamanım olduğu sürece de takip edip, maçlarını izliyorum. Fatih Terim ile antrenman esnasında çok şey hakkında konuştuk. Futbol, ekonomi, siyaset... Galatasaray'da kısa bir zaman geçirdim. Daha uzun oynamak isterdim. Kariyerimi de Sarı-kırmızılı forma altında bitirmek hayalim vardı ama olmadı. Futbolda her şey çok çabuk değişti. Şu an Türkiye'de futbol çok çabuk gelişiyor. Stadyumlar, yeni yapılanmalar... Hepsini yakından takip ediyorum." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0