Muslera çalışmalara başlıyor!

Süper Lig’de şampiyon olan Galatasaray’da kutlamaların ardından aynı gece yola çıkan isimlerden birisi olan Fernando Muslera, milli takımıyla oynadığı Copa America nedeniyle teknik heyetten ekstra bir hafta izin almıştı. Avusturya kampında takımdan ayrı olan yıldız oyuncu 29 Temmuz Pazartesi günü itibariyle İstanbul’da olacak ve çalışmalara başlayacak. 

Şampiyonluk kutlamalarının gerçekleştirildiği günün gecesinde yola çıkan ve yaklaşık 20 saatlik uçak yolculuğunun ardından Uruguay’a hareket eden kaptan Fernando Muslera, yaz aylarında Brezilya’da düzenlenen Copa America’da milli takım formasını giymişti. Turnuvanın ardından ailesiyle birlikte tatil yapan Muslera, geçtiğimiz haftayı da ülkesi Uruguay’da geçirdi. Yıldız oyuncu izinli olduğu için yeni sezon öncesi kampına katılmazken, teknik heyetin verdiği izin bugün itibariyle sona erdi ve Uruguaylı yıldız yaklaşık bir gün sürecek dönüş yolculuğuna geçti. Pazartesi sabah saatlerinde İstanbul’a gelmesi beklenen Muslera, gün içerisinde sağlık kontrollerine girecek. Sağlık kontrolleri sonrasında akşam saatlerinde altyapı antrenörlerinin gözetiminde Muslera sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek ve Salı gününden itibaren de takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Galatasaray’da sezon sonunda milli takımıyla Afrika Kupası’nda final oynayan Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne’nin de gelecek hafta takıma katılması bekleniyor. 
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR 
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0