Mustafa Cengiz: Her an herkes gelebilir, her an herkes gidebilir..

Büyükçekmece'de Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın bayrağı Şampiyonlar Anıtı'na çekildi. Törene Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal katılırken çok sayıda Galatasaray taraftarı da yerini aldı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz törende açıklamalarda bulundu.

Sarı Kırmızılı taraftarların Falcao tezahüratları üzerine, "Siz böyle yaptıkça Falcao'nun fiyatı yükseliyor. Elimizden gelenin çok daha fazlasını yaptığımızdan emin olun. Biz de sizler gibiyiz. Bu bir ruh, Galatasaray ruhu. Bugün sizi buraya getirip, sevgili başkanıma bu anıtı diktiren işte o ruhtur. Bu ruhun en büyük ihtiyacı başarıdır. Bu başarıyı oluşturacak en büyük unsur sporculardır. Biz o değerli sporcuları mutlaka Galatasaray'a yakışan şekilde ve durumda sizlerle buluşturmayı ve alkışınıza sunmayı hedefliyoruz."

"HER AN HERKES GELEBİLİR, HER AN HERKES GİDEBİLİR"
"Galatasaray sürekli olarak transfer yapar, aksiyon sürekli devam eder ve hiç bitmez. Galatasaray her zaman dünya yıldızları ile beraber olur. Ayrıca altyapıdan dünya yıldızları çıkarır ve bu devinim sürekli olarak devam eder. Her an herkes gelebilir, her an herkes gidebilir, her şeyin hayırlısı olsun."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0