Mustafa Cengiz'den çarpıcı açıklamalar.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Ali Sami Yen'in 68. ölüm yıldönümünde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Luyindama transferini resmen açıklayan Cengiz, Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını da ifade etti. Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde...

"Bütün kurucularımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Biz Ali Sami Yen'e ve onların ilkelerine her zaman bağlı kalacağız. Galatasaray'ın amacı Türk olmayan takımlar yenmektir. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Süleyman Seba benim şahsen tanıma onuruna eriştiğim bir insan. Beşiktaş da Fenerbahçe de bizim kardeş takımımız. Her takım bizim kardeşimiz, amcamız, dayımız her şeyimiz. Biz ölülerimize saygılıyız. Onların huzurunda dostluk ve barış diliyorum. Adil bir yarış diliyorum. Biz hem Galatasaray'ın hem koşullarını hem taraftarımızın taleplerini değerlendirmek zorundayız. Önceliğimiz, taraftarın talepleri. Onların taleplerini yapacağız inşallah. Rakamlar çok yüksek. Türk futbolu daralarak hiçbir yere gelemez. Bugün gençleşmesi örnek gösterilen Ajax'ın değeri 375 milyon euro. Galatasaray'ın değeri ise 100 milyon euro civarında. Bizim bütün bunlarla mücadele etmemiz gerekiyor. Biz hiçbir camianın ne kampanyasına ne de şampiyonluğuna dil uzatmayız. Ancak bize bir laf atılırsa gereken cevabı en şiddetli şekilde veririz. Taraftarı birbirine düşürecek sözlerden kaçınalım. Verenle alan hiçbir zaman bir olmaz. Veren el, alan elden üstündür. Dünkü maçta ne olduğunu gördünüz. Galatasaray'ın biraz vites artırdığında neler yaptığın gördünüz. Ayrıca, devletimizin de futbola verdiği destekten ötürü teşekkür ederim. Ama onların kulüpleri daraltarak değil, doğru harcatarak yardımcı olmasını dilerim. Luyindama'nın bonservisini aldık. Önemli bir olay. Kiralıktı ama artık transferini bitirdik."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0