ÖZEL HABER | Göksenin Köksal yuvasında kaldı!

Önümüzdeki sezon için kadro planlamasını yapan Galatasaray Doğa Sigorta'da takım kaptanı Göksenin Köksal konusunda düğüm çözüldü. Geçen sezon ki takımı koruma yolunda önemli adımlar atan Cimbom, sezonun bitimiyle beraber sözleşmesi sona eren Kaptan Göksenin Köksal'ı da takımda tuttu.

Geçen sezon Ertuğrul Erdoğan yönetiminde ligde yarı final oynayan Galatasaray Doğa Sigorta, gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosunu Yiğit Arslan ile takviye eden Cimbom, iç transferde de Marko Arapovic, Can Korkmaz, Caner Erdeniz ve Ayberk Olmaz’ın ardından takım kaptanı Göksenin Köksal'a da imzayı attırdı. Geçtiğimiz günlerde bedelli askerlik hizmetini tamamlayarak terhis olan ve İstanbul'a gelen Göksenin Köksal, şube yönetimiyle yaptığı son görüşmelerin ardından 2 yıllık sözleşmeye imza atarak milli takımın Çin'de düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde Slovenya kampına katılmak için hareket etti.

Göksenin Köksal geçtiğimiz sezon ligde ortalama 23 dakika süre bulurken maç başına 8 sayı - 1.9 asist - 3.2 ribaund ve 1.1 top çalma ortalamalarıyla oynadı. 

                                                                               ****
                                                        FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
                                         KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0