Ryan Babel, Avusturya'da fırtınalar estiriyor!

Fulham'la sözleşmesi sona eren ve bedelsiz olarak kadroya katılan Ryan Babel, Avusturya kampında fırtınalar estiriyor. RB Leipzig maçında da attığı 2 golle dikkat çeken Hollandalı, kampta yapılan testlerde de takımın en iyisi... Bu performansıyla teknik heyeti sevindiren Babel'in, fit olarak kampa katılması ve 'lider' oyuncu rolüne bürünmesi de takdir topladı.

Futbol Arena'nın haberine göre; Yapılan güç ve dayanıklılık testlerinde Ryan Babel takımın en iyisi olarak öne çıktı. Dayanıklılık ve güç testlerinde takım arkadaşlarının önünde yer alan Hollandalı beklentinin üzerindeki performansıyla herkesi sevindirdi.

FATİH TERİM ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Avusturya kampındaki son antrenmanda, Leipzig maçında attığı 2 golün yanı sıra başarılı bir performans sergileyen Ryan Babel ile özel olarak konuştu. Tecrübeli teknik adam Ryan Babel'e, ondan neler istediğini anlattı. 

JIMMY DURMAZ DA DİKKAT ÇEKİYOR
Terim'in Jimmy Durmaz'ın da hazır halde gelmesinden ötürü memnun olduğu hem oyun disiplini hem de oyun zekasını beğendiği belirtildi. Fernando ve Ndiaye'nin ayrılığı sonrasında Seri'yi kadrosuna katsa da, Fildişi Sahillinin izinli olması nedeniyle Fatih Terim orta sahada formayı Jimmy Durmaz'a verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0